изпратете запитване за оферта Спечелете пари с нашата програма последно 10 Спечелете пари с нашата програма последно 10
Земеделски институт - Стара Загора

05
Sep

Thelephant.com

Този сайт е живото доказателство колко силен може да бъде един Flash проект. Изцяло базиран на тази технология, през 2010 година сайта успя да се пребори и със суровото жури на конкурса “БГ САЙТ” и да отнесе отличието за 3-то място.

За изумление на доста колеги ще кажем, че въпреки своята технология ( Flash ), беше доста добре оптимизиран и бележи завидни резултати. Много хора смятат SEO оптимизацията на подобни проекти за невъзможна, но ние от екипа на Inmedia съумяхме да го класираме в търсещите машини по най-добрият възможен начин.

Интегрирането на звук, който няма и намерение да се опита да забави сайта също няма как да остане незабелязано. Всеки колега би завидял на лекотата, с която музиката върви и се зарежда като цяло. Това стана благодарение на професионализма на нашият екип. Присъства също и опция за разглеждане на цял екран, която също допада на доста потребители. Чисто технологично можем да кажем, че този проект е гордост за нашият екип.

Тук можете да намерите всички подробности, които Ви вълнуват относно боецът Веселин Божинов, както и цялата му автобиография. Изграден изцяло с рекламна цел, този вече готов продукт се харесва на много голяма част от потребителите му.